Opdrachtgevers

Als organisatie kunt u te maken krijgen met een project of een tijdelijke vacature waar u niet op korte termijn een oplossing voor heeft. In dat geval bent u aangewezen op een interim-professional. Wij beschikken over een uitgebreide database met interim-professionals die in staat zijn de opdracht effectief en resultaatgericht op te pakken. Wij kunnen veelal binnen vijf werkdagen een aantal kandidaten aan u voordragen.

Alvorens wij voor u op zoek gaan naar de meest geschikte interim-professionals willen we graag met u in gesprek om van u te horen wat uw wensen en de te verwachten resultaten zijn. Veelal kunnen we zo’n gesprek op zeer korte termijn inplannen. Na dit gesprek kunnen we direct aan de slag met het benaderen van een aantal interim-professionals waarna wij u op korte termijn een aantal kandidaten kunnen voordragen.

Inmiddels hebben wij ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten. Centraal in onze dienstverlening staat een helder geformuleerde opdrachtbeschrijving, een pragmatische aanpak met uiteindelijk een goed resultaat! Onze interim-professionals worden door ons zorgvuldig en professioneel ondersteund.

Neem contact met ons op

Onze opdrachtgevers: