Bureauprofiel

De Zorg Management Groep is dé specialist in werving- en selectie en interim management voor Zorg en Welzijn. We noemen ons dé specialist omdat wij vanwege onze expliciete kennis van Zorg en Welzijn (onze medewerkers zijn allen afkomstig uit de sector) weten wat er speelt binnen Zorg en Welzijn waardoor wij uitermate goed in staat zijn de juiste kandidaat aan u voor te dragen. Anderzijds is werving en selectie en interim-management vanwege de complexiteit van de arbeidsmarkt én de sector een specifiek vakgebied geworden waarin wij ons als bureau hebben gespecialiseerd.

Als Zorg Management Groep beschikken wij over een exclusieve en kwalitatieve database met getalenteerde en goed opgeleide (interim)managers en professionals uit Zorg en Welzijn. Daardoor zijn wij in staat veelal binnen vijf werkdagen een aantal geschikte kandidaten voor te kunnen dragen.

Bij de Zorg Management Groep staat integriteit en een persoonlijke benadering centraal. Persoonlijk contact met opdrachtgevers en kandidaten vinden we erg belangrijk. Kandidaten dragen wij alleen voor nadat wij deze persoonlijk en uitgebreid hebben gesproken.

Onze opdrachtgevers: